Logo telstar-online.nl

Stefan Koegler trainer RKDEO

  •   keer gelezen   Sport

Nootdorp - Sv RKDEO heeft met Stefan Koegler overeenstemming bereikt over zijn aanstelling als hoofdtrainer voor het seizoen 2014-2015. Koegler, 42 jaar, is daarmee de opvolger van Harold Tjaden.

De laatste 2 seizoenen was Stefan werkzaam bij het Haagse hoofdklasser Quick, als assistent van Frans Danen. In zijn carrière als trainer werkte hij eerder ook bij de jeugd van RVC en ADO Den Haag en had als hoofdtrainer de seniorenselecties van DUNO, GDA en Forum Sport onder zijn hoede. Stefan beschikt over het UEFA-A (TC1) diploma. Als speler kwam Koegler uit voor Oranjeplein, ADO Den Haag en RVC.

Stefan Koegler reageert als volgt op zijn aanstelling: ‘Ik kijk er naar uit om bij RKDEO te beginnen. De afgelopen 2 jaar heb ik als assistent bij Quick veel geleerd. In mijn ontwikkeling wilde ik nu graag weer eindverantwoordelijk zijn. Ik ben erg blij dat ik bij deze mooie vereniging aan de slag mag gaan. RKDEO is een vereniging met veel potentie en ik kijk er naar uit om deze te benutten’.

Namens RKDEO heeft Sjors Brouwer (bestuurslid Voetbaltechnische Zaken) de volgende reactie gegeven: ‘We zijn erg blij met de aanstelling van Stefan. Als trainer staat hij erg goed aangeschreven en als mens past hij goed bij onze vereniging. Hij sluit goed aan op de ontwikkeling die we met de vereniging en spelersgroep maken’

Meer berichten