Logo telstar-online.nl

Landlopers trainen voor CPC Loop

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Op zondag 9 maart 2014 wordt de CPC Loop in Den Haag gehouden, een uniek evenement in de regio waaraan een echte hardloper zeker deel wil nemen. Het parcours start bij het Malieveld (City) en gaat dwars door de historische wijken van Den Haag richting de haven van Scheveningen (Pier), waar de deelnemers de zeewind zullen voelen.

Daar vandaan gaat het weer richting het Malieveld (City) waar onder luid gejuich de finish bereikt wordt. Onderweg worden de lopers begeleid door veel publiek en gezellige muziek. Meer informatie over dit evenement op www.cpcloopdenhaag.nl.

Om nog meer mensen enthousiast te maken voor het hardlopen, wil hardloopgroep de Landlopers uit Pijnacker aspirant halve marathonlopers helpen door een trainingsprogramma aan te bieden. Het trainingsprogramma is vooral gericht op het lopen van een halve marathon in een vast tempo waarbij de deelnemer zich prettig voelt en zonder problemen gaat finishen.

Instromen kan tot het eind december 2013. Er wordt getraind op dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur vanaf kwekerij RIP Plants, Nootdorpseweg 13a-b te Pijnacker. De kosten hiervoor zijn éénmalig € 35,-. In deze prijs is een functioneel trainingsshirt en een korting bon voor loopkleding en schoenen bij een sportwinkel in Delft inbegrepen. Voorwaarde om deel te nemen is wel dat er enige loopervaring is, zoals een afstand van 10 km af kunnen leggen in een tempo van rond de 6 minuten per kilometer. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.landloperspijnacker.nl, voor specifieke vragen is trainer Aad van Oosten het aanspreekpunt. Hij is te bereiken via aad@landloperspijnacker.nl of telefoon 015-3695532.

Informeer naar de mogelijkheid om iets later in te stromen als je denkt dat de goede voornemens van 2014 waargemaakt moeten worden!

Meer berichten