Logo telstar-online.nl

Trainer Peter Klomp weg bij DSVP

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Na afloop van het huidige seizoen komt er een eind de trainersperiode van Peter Klomp en DSVP. Klomp is dan drie seizoenen bij DSVP actief geweest. In zijn eerste schitterende seizoen pakte hij met DSVP de kampioenstitel waardoor het naar de eerste klas promoveerde.

Na een moeizaam seizoen moest DSVP het jaar daarop weer een stapje terugdoen. Het niveau van de eerste klas bleek voor DSVP wat te hoog gegrepen. De club en trainer Klomp hebben begin deze week, in goed overleg, besloten om aan het eind van het seizoen de samenwerking te beëindigen. Bij DSVP is het gebruikelijk dat de verbintenissen met de hoofdtrainer van jaar tot jaar bekeken worden.

In principe blijft een hoofdtrainer maximaal drie seizoenen actief bij DSVP. Klomp gaat met veel energie er alles aan doen om de noodzakelijke punten te pakken. “En daar heb ik ook alle vertrouwen in.” DSVP gaat zich nu intern beraden over de opvolging van Peter Klomp die in het verleden ook nog actief geweest is bij DSVP. Hij beschikte over een ‘dodelijk’ schot waarmee hij menig doelpunt scoorde. 

Meer berichten