Logo telstar-online.nl

Marathon Oostland zoekt vrijwilligers

  •   keer gelezen   Sport

Lansingerland – Over een maand, zondag 8 september, staat de eerste editie van de Halve Marathon Oostland op het programma. Het belooft een prachtig en sfeervol evenement te worden met veel hardlopers en onder andere muziek in de dorpskernen van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker.

Behalve de halve marathon voor individuele deelnemers is er ook een bedrijvenloop en kunnen ook 2 hardlopers tezamen de 21,1 km afleggen. Voor de jongere deelnemers is er een kidsrun over 1,1 en 2,2 kilometer.

Om de hardlopers veilig en over het juiste parcours te laten lopen zijn er veel vrijwilligers nodig. Er heeft zich al een groep vrijwilligers aangemeld. Maar de organisatie kan nog veel meer mensen gebruiken die kunnen optreden als verkeersregelaar of kunnen helpen bij de opbouw van dit grote evenement.

Heeft u zelf zin en tijd of heeft u kennissen of familie die graag een steentje willen bijdragen aan een mooie, geslaagde dag, dan kunt u zich opgeven via het emailadres vrijwilligers@halvemarathonoostland.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.halvemarathonoostland.nl.

Meer berichten