De Keizerskroon ging met veel prijzen naar huis (foto Mieke van Veen)
De Keizerskroon ging met veel prijzen naar huis (foto Mieke van Veen)

Geslaagd Klaverblad schoolhandbaltoernooi bij Oliveo

Sport 834 keer gelezen

Pijnacker - Vrijdag 10 mei verzamelden ongeveer 250 kinderen zich bij Oliveo Handbal voor het jaarlijkse Klaverblad schoolhandbaltoernooi. 

In de ochtend konden de kinderen van groep 3 in de zaal kennismaken met de beginselen van handbal in spelvorm, afgesloten met een paar wedstrijdjes. De groepen 4 en 5 speelden op de zonnige buitenvelden. In poule A won Meander 4/5 en in poule B Ackerweide 4/5.

‘s Middags waren er drie poules met als winnaars Bonte Tol 6/7, Keizerskroon 7/8 en Keizerskroon 8. Dit laatste team zal op 22 mei deelnemen aan de regiofinale schoolhandbal. Aan het eind mocht er van elk team één speler pingels nemen. Jesse won hiermee voor Mariaschool 8 een prijs voor zijn team. Misschien wel de belangrijkste prijzen werden bepaald door de jeugdscheidsrechters van Oliveo die na elke wedstrijd bepaalden welk team zich het sportiefst opstelde. De winnaars van deze sportiviteitsprijs waren Beatrixschool 4B, Beatrix 5 en Keizerskroon 6.

Oliveo Handbal bedankt alle vrijwilligers en sponsoren. De prijzen werden gesponsord door Klaverblad Verzekeringen, hoofdsponsor van Oliveo. Duijvestijn Tomaten heeft de kinderen voorzien van heerlijke tomaatjes en Termorshuizen zorgde voor de komkommers. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd toernooi. Wie graag een keer mee wil trainen, zie www.oliveohandbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant