Afbeelding

Tafeltennisvereniging Siok bestaat 65 jaar!

Sport 1.090 keer gelezen

Op 19 oktober 2023 vierde de Nootdorpse tafeltennisvereniging haar 65-jarig bestaan! De vereniging vierde dit jubileum met haar leden en aanhang bij Hotel Van der Valk Nootdorp, met een uitgebreid lunchbuffet dat tot in de puntjes goed verzorgd was. Tussendoor werd er nog een pubquiz gespeeld, waarbij het fanatisme om te winnen als vanzelf boven kwam drijven.

Siok is een tafeltennisvereniging waar sportiviteit en gezelligheid hoogtij vieren, maar waar ook de wil om tafeltenniswedstrijden te winnen van groot belang is. De vereniging is in 1958 ontstaan vanuit de katholieke kerk, op initiatief van kapelaan Jan Braakman en onderwijzer Bert Duin. Siok heeft op verschillende locaties gespeeld in Nootdorp, waaronder het Jeugdhuis en de Jan Janssen sporthal. 

Momenteel speelt Siok op donderdagen in de gymzaal van het bewegingscentrum van Ipse De Bruggen aan de Brasserskade in Nootdorp. De club telt 23 seniorleden. Natuurlijk ben je welkom om mee te komen spelen. Ben je ouder dan 16 jaar, kom dan gerust eens kijken. Voor meer informatie kun je terecht op de website: ttvsiok.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant