Heren B1 is nog ongeslagen op het veld. (foto: Mitchell Fens)
Heren B1 is nog ongeslagen op het veld. (foto: Mitchell Fens)

Valse start handbalheren in Schiedam

Sport 1.622 keer gelezen

Zaterdagavond begon de zaalcompetitie in de Tweede Divisie voor Heren 1 van Oliveo Handbal met de uitwedstrijd tegen Ventura. Oliveo behaalde bij lange na niet hun niveau. Oliveo speelde in een te traag tempo en zonder beweeglijk en verrassend aanvalsspel. Daarnaast verliep de snelle tegenaanval stroef en in de dekking wist men niet het goede antwoord op het spel van de thuisploeg. Slechts sporadisch liet Oliveo momenten zien waar je als fan blij van zou worden.

Oliveo opende de score met een prachtige combinatie tussen Tjerk Blom en Max IJszenga en tijdens de eerste twaalf minuten bleef het team van André de Waal aan de goede kant van de score. Oliveo kreeg kansen genoeg, maar de haastige afsluitingen waren een makkelijke prooi voor de keeper van Ventura. Daarna liep Oliveo achter de feiten aan. Met rust was het 15-13.

Na de rust herstelde Oliveo zich enigszins, maar het spelniveau bleef onder de maat. Via 21-18 werd het 25-22; de punten bleven in Schiedam.

Klaverjasclub

Vanaf 13 oktober kan men weer elke tweede vrijdag van de maand klaverjassen in de gezellige kantine van Oliveo Handbal. De kantine gaat open om 19.15 uur en het kaarten start om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant