Afbeelding

Zuur verlies voor Nootdorp bij eerste thuiswedstrijd

Sport 1.231 keer gelezen

Lang was SV Nootdorp zaterdag de betere ploeg, maar uiteindelijk werd toch met 1-2 verloren op het eigen sportpark. “Dit verlies is zuur, natuurlijk,” zei een aangeslagen trainer Jeroen Struijs. Toch waren de trainer en de spelers positief na afloop. “Ik ben trots op de jongens hoe ze speelden vandaag, vooral qua strijd en beleving. Helaas weer een nederlaag.”

“TAC ‘90 was niet veel beter dan wij zijn. We moesten toeslaan vandaag, we hadden de controle. Dit verlies doet pijn, dit was het moment om het tij te keren,” zei aanvoerder Dylan Ligeon na afloop. Tot aan de 80e minuut was Nootdorp de bovenliggende partij. Toen kreeg het team een penalty tegen en viel de 0-1 voor de bezoekers nadat de bal in de derde rebound erin vloog. “Yannick en ik waren boos op het team, niemand stond in de vijf meter om de bal weg te werken. Daar hebben wij het laten liggen als team.”

Nootdorp nam risico en na een fout in de opbouw viel de 0-2 een paar minuten na de openingstreffer. Het spel lag daarna even stil vanwege een opstootje, en toen de wedstrijd werd hervat, wist Justin van Rijswijk snel de aansluitingstreffer te maken. “Het is een heerlijk gevoel om mijn eerste te scoren voor Nootdorp, maar zuur dat we niet de 2-2 wisten te maken.”

De gelijkmaker had Joey van Maaren op de voet, maar hij schoot vlak voor het einde van de wedstrijd net over. “Twee gespeeld, nul punten. De ommekeer moet volgende week komen,” vond de aanvoerder. SV Nootdorp speelt dan uit tegen Den Hoorn. 

Tekst: Sander van Venetië / Foto’s: Ria Wilschut 


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant