Andy Botermans in actie op het Klaverbladtoernooi tegen Heerle. (foto: Mieke van Veen)
Andy Botermans in actie op het Klaverbladtoernooi tegen Heerle. (foto: Mieke van Veen)

Geslaagd Klaverbladtoernooi bij Oliveo Handbal

Sport 1.401 keer gelezen

Afgelopen weekend kon het publiek genieten van het jaarlijkse Klaverbladtoernooi bij Oliveo Handbal. Dit toernooi is traditioneel de afsluiting van de voorbereiding op het nieuwe zaalseizoen. Zaterdag 23 september speelde de damesselectie verdienstelijk; het team van coach Robin Vendeloo moest alleen het hoofd buigen tegen Tweede Divisionist HMC uit Raamsdonksveer, terwijl het zelf afrekende met Velo, Heerle en Dongen. Buiten was de veldcompetitie aan de gang en wandelaars van de WEP gebruikte de gezellige kantine als start- en finishlocatie.

Zondag waren de mannen aan de beurt. Er moest flink strijd geleverd worden in de spannende en vaak gelijkopgaande wedstrijden. Helaas verloor Oliveo nipt tweemaal, waardoor het genoegen moest nemen met een derde plaats. Zaanstreek eindigde als eerste, terwijl Westlandia het zilver op kon halen. Heerle werd vierde.

De bloeiende handbalvereniging kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi dankzij hoofdsponsor Klaverblad en de vele vrijwilligers. HS1 maakt zich op voor de competitie in de Tweede Divisie onder leiding van coach André de Waal. Zaterdag speelt Oliveo uit in Schiedam tegen Ventura. Dames 1 begint de competitie in de Hoofdklasse tegen Feyenoord. Op 4 oktober speelt DS1 thuis de eerste wedstrijd om de nationale beker tegen HMC. Meer via www.oliveohandbal.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant