Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander

SV Nootdorp ten onder tegen Forum Sport

Sport 1.001 keer gelezen

Iedereen bij SV Nootdorp hoopte op een goede start van het nieuwe seizoen. Het ging afgelopen zaterdag echter anders dan gehoopt, want er werd met 3-0 verloren van het Voorburgse Forum Sport.

Vooral voor nieuweling Lucius Gyamfi werd het een wedstrijd om snel te vergeten. Hij speelde niet alleen tegen zijn oude club, maar ook tegen zijn broer. ‘’Je wilt deze gewoon winnen en op het veld telt dan alleen Nootdorp. Dat is helaas niet gelukt.’’

In het eerste half uur kon Nootdorp nog aardig meekomen, maar in het laatste kwartier voor de pauze zette Forum Sport de ploeg van Jeroen Struijs onder druk. ‘’We gaven tot dan weinig weg, maar creëerden ook weinig. Dat is helder. Tot dan was alles in orde.’’ Maar na de rust ging het snel fout, want vijf minuten na de onderbreking lag de bal in het netje achter de Nootdorp-doelman.

‘’Het was één slaapmomentje, een voorzet vanaf rechts en hij zat erin’’, zei Gyamfi. Het geloof ebde daarna langzaam weg bij Nootdorp, zeker na de 2-0 en de 3-0 voor de thuisploeg. ‘’We vielen langzaam uit elkaar’’, was Gyamfi eerlijk erover. ‘’Wij zijn oud en wijs genoeg om zelf uit te zoeken wat er moet veranderen. De trainer heeft ons flink op de kloten gegeven na afloop. Volgende week gaan we knallen tegen TAC ’90.’’ (Sander van Venetië)

Foto’s Sander de Hollander en Ria Wilschut.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant