Afbeelding

Bekerwedstrijd Zwarte Pijl - DSVP eindigt in 0-0 gelijkspel

Sport 813 keer gelezen

Pijnacker - DSVP komt één doelpunt tekort om door te gaan. Alleen een overwinning zou voldoende zijn voor DSVP, aangezien Zwarte Pijl ook vier punten had behaald, maar één doelpunt meer had gescoord. In het eerste kwartier had Zwarte Pijl meer balbezit, maar de verdediging van DSVP liet zich niet van de wijs brengen en hield stand bij de zestienmeterlijn. 

In de zestiende minuut kreeg Robin Wenteler een kans voor het doel, maar zijn lob belandde op de lat. Dit was een voorbode van meer pech voor DSVP, want de lat stond hun succes in de weg. In de vijfentwintigste minuut schoot Shabani Rajabu, via een verdediger, opnieuw op de lat. Tien minuten later probeerde Tim de Bruijn vanaf rechts, maar zijn schot ging net over de kruising. Rick de Bruijn had ook een vrije trap die via een stuit net naast ging. De ruststand was 0-0. In de tweede helft zette DSVP meer druk, met onder andere de wissel van Cedric van der Meer voor Joey Zonneveld. De laatste nam de positie in de spits in om meer druk te zetten. 

Dit leidde in de vijftigste minuut tot een vrije kans voor Rick de Bruijn, maar de bal verdween net naast via de binnenkant van zijn voet. Tien minuten later kreeg hij opnieuw een kans, maar deze keer werd zijn schot uit de bovenhoek gehaald door keeper Damion Belgraef. Even was er paniek in de achterhoede van DSVP, maar gelukkig kwam de klutsbal in handen van keeper Björn Bénard. In de zeventigste minuut kwam Remco Pruysers goed door over rechts, maar zijn voorzet werd door Rowdi Nobbe via de kruising en de keeper tot een hoekschop verwerkt. Met nog een paar kansjes over en weer en één goede redding van Björn Bénard eindigde deze wedstrijd in 0-0. Door dit resultaat gaat Zwarte Pijl door in het bekertoernooi, en als DSVP op deze manier blijft voetballen, belooft de competitie ook spannend te worden. De volgende wedstrijd is zaterdag om 15.00 uur tegen HMSH HEBRI.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant