Na een 3-0 zege op Soccer Boys leeft DSVP nog in het bekertoernooi.
Na een 3-0 zege op Soccer Boys leeft DSVP nog in het bekertoernooi.

DSVP wint bekerwedstrijd van Soccer Boys: 3-0

Sport 927 keer gelezen

DSVP speelde zaterdag een bekerduel tegen Soccer Boys uit Bleiswijk. De eerste minuten waren beide ploegen aan het aftasten wat er mogelijk was, rekenend houdend met de extreme omstandigheden op een kunstgrasveld.

Beide ploegen gaven weinig druk op de achterhoedes. DSVP zocht meer de voetballende oplossing. Na tien minuten had het Rowdi Nobbe al twee keer naast geschoten.
In de twintigste minuut was het wel raak. Bauke Beerda stoomde van het middenveld naar voren en via een prima één twee met Cedric van der Meer kwam hij vrij voor keeper Jelle Burger. Zijn schot ging onder de keeper door: 1-0.
In de tweede helft ging Soccer Boys wat meer druk uitoefenen maar het bleef grossieren in foute passes. DSVP bleef rustig voetballen, maar kwam niet tot uitgespeelde kansen. Tot de zeventigste minuut. Rick de Bruijn bereikte zijn broer Tim, die vanaf 25 meter doelman Burger passeerde met een hard schot in de kruising: 2-0.
In de laatste minuut was het weer Rick die een vrije trap nam en doordat invaller Stan Huijbens de bal hoog doorgaf, was het Yassien Abdelaal die met zijn hoofd de bal richting het net inkopte, 3-0.
Zaterdag speelt DSVP uit tegen Zwarte Pijl en alleen bij winst gaat DSVP door naar de volgende ronde, omdat Zwarte Pijl met 6-2 van DVO’32 heeft gewonnen. Een beter doelsaldo dus. (HB)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant