RKDEO draaide de wedstrijd in korte tijd om. (foto en tekst Sander de Hollander)
RKDEO draaide de wedstrijd in korte tijd om. (foto en tekst Sander de Hollander) Sander de Hollander

RKDEO wint tweede bekerwedstrijd

Sport 784 keer gelezen

Afgelopen zaterdag vertrok RKDEO richting Krimpen aan den IJssel om tegen DCV de tweede bekerwedstijd te spelen. De temperaturen waren tropisch. De eerste helft was moeizaam maar de tweede helft deed alles vergeten: RKDEO met een klinkende 1-4 overwinning weer richting Nootdorp.

De wedstrijd begon moeizaam en DCV kreeg wat kansen maar telkens was er nog een voetje van een RKDEO-speler of stond keeper Huub Koning op de juiste plaats in de weg. Na iets meer dan een half uur spelen kon RKDEO niet voorkomen dat DCV toch op voorsprong kwam via een doelpunt van Jonathan Linger, 1-0, wat tevens ook de ruststand was. Na rust een beter spelend RKDEO maar moest het aanwezige publiek nog een kwartier wachten op de gelijkmaker van Dylan Boapeah. Binnen vijf minuten draaide RKDEO de 1-0 achterstand om in een 1-3 voorsprong. Na Boapeah wisten snel achter elkaar Sven van Noppen en Daniel Prieto het net te vinden. RKDEO wisselde nog wat en DCV had de moed in de schoenen laten zakken.
Pas in de laatste minuut wist Olaf Kramer de eindstand op 1-4 te bepalen. Aanstaande zaterdag de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Spirit, aanvang 15.00uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant