Ook de prijsuitreiking was een feestje.
Ook de prijsuitreiking was een feestje.

De 34e Fietspoldertocht sportief en zeer geslaagd

Sport 1.478 keer gelezen

Op Tweede Pinksterdag vond de jaarlijkse Fietspoldertocht plaats, een geliefde traditie onder fietsliefhebbers. Dit jaar namen zo’n 100 enthousiaste deelnemers deel aan de puzzeltocht van 40 kilometer door het prachtige Midden Delfland. Het mooie weer zorgde voor extra plezier en een gezellige sfeer.

Tijdens de tocht werden er onderweg foto’s gemaakt, die de deelnemers in de juiste volgorde moesten plaatsen. De juiste volgorde bleek als volgt: 12-2-7-5-6-4-11-3-8-9-10-1. De deelnemers die deze volgorde correct hadden ingevuld, maakten kans op prijzen. Uit de juiste inzendingen werden willekeurig drie gelukkige winnaars gekozen, die inmiddels op de hoogte zijn gebracht. De opbrengst van de Fietspoldertocht is bestemd voor Het Oliveo Jeugdkamp, een jaarlijks evenement dat plaatsvindt tijdens de eerste week van de zomervakantie. Dit jeugdkamp biedt kinderen een geweldige ervaring vol avontuur en plezier.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie van de Fietspoldertocht, waarbij de deelnemers hebben genoten van de prachtige omgeving en het sportieve element van de puzzeltocht. Het evenement heeft niet alleen bijgedragen aan het plezier van de deelnemers, maar ook aan het ondersteunen van het jeugdkamp.

Wil je meer informatie? Mail gerust met j.reeuwijk@planet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant