Afbeelding

DSVP verwelkomt GirlPower Radio als nieuwe partner van de meidenafdeling

Sport 1.647 keer gelezen

Pijnacker - GirlPower Radio verbindt zich met directe ingang aan de meidenafdeling van de Pijnackerse voetbalclub DSVP. Het Haagse radiostation, dat 24/7 te beluisteren is in de regio, zal de komende drie jaar maar liefst vier meidenteams voorzien van thuis- en uitshirts. Met deze samenwerking gaan beide partijen elkaar ondersteunen in het bereiken van hun ambities.

Monique Kriek, oprichter van het radiostation, is trots op de samenwerking met de grootste meidenvoetbalclub van de regio. ‘DSVP is geen onbekende club voor mij. Naast dat het dicht bij huis is, trainen de meiden van zvv Den Haag in de zaal van DSVP en ook de prestaties van de verschillende meidenteams zijn natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Dat GirlPower Radio nu sponsor wordt van vier prominente teams van deze club is natuurlijk geweldig. In de gehele jeugd lopen veel talentvolle powermeiden rond, waarvan er ook een aantal onderdeel zijn van de Ado Den Haag Futures. Toen DSVP ons benaderde, was het direct duidelijk dat onze ambities goed op elkaar aansluiten. De meiden van DSVP zijn bereid om onze identiteit uit te dragen op en rond het veld en wij zullen op onze beurt aandacht besteden aan de club en de meiden’.

Robbin van den Berg, lid van de sponsorcommissie van DSVP is erg blij met de samenwerking. ‘Het is natuurlijk erg gaaf dat GirlPower Radio, dat bij veel meiden bekend is als de hoofdsponsor van Ado Den Haag, zich nu ook verbindt aan onze club. DSVP investeert al flink wat jaren in het meiden- en damesvoetbal en het resultaat daarvan is terug te zien op het veld. Veel van onze meidenteams spelen op het hoogste niveau voor meiden en enkele teams zelfs in jongenscompetities. Onze ambitie is om verder te groeien als meidenclub. Niet alleen in het aantal leden, want het recreatieve voetbal is voor ons ook erg belangrijk, maar ook in het bereiken van sportieve successen. Met GirlPower Radio hebben we een mooie partij gevonden die zich écht inzet voor meiden en dames in de sport. Daarmee liggen onze gezamenlijke interesses en ambities erg dicht bij elkaar, wat uiteraard versterkend zal werken’.

Deze woensdag werd de officiële samenwerking bezegeld met de overhandiging van het eerste bedrukte uitshirt aan Monique. Tegelijkertijd was er voor alle meiden en begeleiders van de gesponsorde teams een leuk kerstpresentje van GirlPower Radio. Met bedrukte rugzak, handdoek en lekkere chocolaatjes liepen de meiden trots en enthousiast van het veld om te gaan trainen of om naar huis te gaan.

GirlPower Radio
GirlPower Radio is een jong DAB+ radiostation, dat vanuit Den Haag uitzendingen verzorgt voor de gehele randstad en dat niet vanuit een typisch mannenbastion is ontstaan. De muziek die GirlPower Radio 24 uur per dag draait, is vaker van vrouwelijke origine en is meestal ‘upbeat’ en dansbaar of juist ‘moody’ en wat emotioneler. Naast de bekende hits draait GirlPower Radio ook tracks, die net de top niet halen in de Nederlandse lijsten, maar waar GirlPower Radio wel haar publiek mee wil laten kennismaken.

DSVP
DSVP is één van de grootste meiden- en vrouwenverenigingen van de regio. Met ruim 300 spelende leden op prestatief en recreatief niveau is er voor ieder wat wils. De prestatieteams spelen op het hoogste niveau en worden getraind door ervaren en gediplomeerde trainers. Naast de sportieve prestaties staan plezier en een veilig sportklimaat zeer hoog in het vaandel bij DSVP. DSVP heeft een samenwerkingsverband met Ado Den Haag en vanuit die samenwerking zijn er al diverse meiden aangesloten bij de Ado Futures en jeugdteams.

Voor meer informatie
www.girlpowerradio.nl
www.dsvp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant