Afbeelding

DSVP MO17-1: kampioen Vierde Divisie Zuid

Sport 1.490 keer gelezen

Pijnacker - De leeftijdsgroep MO17 draait al weer een aantal jaren mee in de vierde divisie. Deze divisie is het hoogste niveau voor meiden voetbal en een initiatief van de KNVB om het meiden voetbal naar een hoger niveau te tillen. De afgelopen corona seizoenen draaide DSVP ook bovenin mee maar kon het kampioenschap niet worden verzilverd omdat de competitie niet werd uitgespeeld door corona.

Dit seizoen een nieuwe kans. DSVP MO17-1 is een mooie mix van eerste en tweedejaars speelsters met zestien meiden die gemakkelijk in dit team mee kunnen. Kortom een goede brede selectie. Al snel bleek dat DSVP weer bovenin mee ging draaien en dat het zou gaan tussen Woezik en DSVP. Drie wedstrijden voor het einde stond Woezik uit op het programma. DSVP wist deze wedstrijd met 4-2 te winnen waardoor het een voorsprong had van vijf punten. Dit is niet meer weggegeven waardoor we kampioen werden in de poule zuid.

Een mooie beloning is dat DSVP MO17 nu om het algehele kampioenschap een finale mogen spelen tegen de kampioen van de 4e divisie noord DSS uit Haarlem. Deze wedstrijd wordt 28 mei om 12 uur gespeeld in Haarlem. Wil je de MO17-1 eerder zien spelen kom dan een kijkje nemen op ons thuis toernooi op 26 mei waar we ons gaan meten met onder andere: Feyenoord, Ajax, Ado en Excelsior. Graag tot dan, zo laat men weten aan onze redactie.

Uit de krant