De JO9.
De JO9.

JO8 en JO9 kwalificeren zich voor NK amateurvoetbal

Sport 1.451 keer gelezen

Pijnacker - Op 26 februari speelde de selectie-elftallen van DSVP de districtkampioenschappen voor het NK amateurvoetbal. Op deze dag speelde beide teams met 15 andere hoofdklasse-teams om drie tickets voor de finales, welke eind juni gehouden worden. Tijdens deze districtskampioenschappen kregen de beste drie ploegen een ticket voor het NK.

De Jo-9 won in de poulefase alle 3 zijn wedstrijden tegen RKDEO 9-1, Rotterdam United 9-1 en VVC 9-1. In de halve finale troffen ze RAS 9-1, welke vrij eenvoudig werd gewonnen. in de finale troffen we een bekende tegenstander, Alphense Boys 9-1.
In een bizar spannende wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 verloren en moesten de strijders uit Pijnacker genoegen nemen met een 2de plaats. Een superknappe prestatie, ook al voelde dit vlak na de verloren finale nog niet helemaal zo...

Jo8-1

Ook de JO-8 kende na een soepele start in de poulefase met overwinningen met dubbele cijfers werd de eerste tegenstand gevonden in de halve finale tegen het zeer fysiek spelende Sparta. Onze ‘nette’ jongens waren nogal onder de indruk en vergaten hoe goed ze eigenlijk waren. Na een verlies tegen Sparta werd goed herpakt en werd uiteindelijk toch een ticket veroverd voor de nk finales 26 juni 2022 in Leeuwarden door in de strijd om de derde en vierde plaats een overwinning te pakken en zodoende met een ticket in de pocket eind juni naar Leeuwarden af te reizen.

We hebben genoten, was het niet van het mooie voetbal dan was het wel vanwege het weer. Daarbij heeft DSVP met de generatie 2013 en 2014 een absolute gouden generatie in handen!

Spanning bij de JO-9-selectie voor de finalewedstrijd. Welke uiteindelijk verloren ging met 2-1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant