Logo telstar-online.nl
<p>De sfeer en saamhorigheid is groot bij DSVP.</p>

De sfeer en saamhorigheid is groot bij DSVP.

DSVP sportclub van het jaar 2021

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Voorzitter Peter de Jong heeft wel een idee waarom zijn vereniging deze ook op 2020 betrekking hebbende wedstrijd wist te winnen. “Er zijn natuurlijk veel meer mooie sportclubs in Pijnacker-Nootdorp. Maar tijdens de pandemie bleek de grote veerkracht van onze club.”

“Maandenlang mocht er binnen en buiten niet gesport worden. Kantine, sporthal en kleedkamers bleven dicht. Echter zodra de jeugd weer met de bal aan de gang mocht, werd er van alles georganiseerd. Dennis van den Steen, hoofdtrainer van de mannenselectie, verzorgde met enkele selectiespelers trainingen voor de allerjongsten, niet-leden konden deelnemen aan trainingen en vrijwilligers organiseerden onderlinge wedstrijden en spelletjesmiddagen. Verder verschenen er op de DSVP-site en in lokale media regelmatig publicaties over proeftrainingen voor meisjes en jongens en oproepen om toch vooral lid te blijven. Dit alles resulteerde in 150 nieuwe leden!” 

Tegelijkertijd is de accommodatie aanzienlijk veranderd. Peter de Jong: “Het hoofveld is gedraaid waardoor we de oude tribune moesten afbreken. Mede door acties van leden kunnen we deze herbouwen zonder dat we een beroep hoeven te doen op het eigen vermogen. Heel bijzonder vond ik de ‘carwash’ actie van enkele jeugdteams. De helft van de opbrengst was voor de tribune en de andere helft voor het KWF. We zijn ontzettend trots dat we door al deze gezamenlijke inspanningen sportclub van het jaar 2021 zijn geworden!”

Meer berichten