Logo telstar-online.nl

DSVP jeugd speelt om eigen Cup

  •   keer gelezen   Sport

In 2021 zijn helaas nog geen officiële voetbalwedstrijden gespeeld. De kinderen, trainers, leiders en andere vrijwilligers kijken reikhalzend uit naar het moment dat dat weer kan. Voetballen tegen teams van andere verenigingen is toch wel het leukste wat er is. Elke week wordt door de kinderen wel steeds twee keer getraind en op zaterdagen proberen de trainers te zorgen voor leuke wedstrijden of trainingen.

De KNVB heeft een programma op de plank liggen, de Regio Cup. Een kleine competitie waarin verenigingen die dicht bij elkaar liggen wedstrijden kunnen gaan spelen. Dit plan lijkt ook in de prullenbak te zullen belanden. De versoepelingen komen wel, maar wedstrijden spelen zit er voorlopig nog niet in.

De vrijwilligers bij DSVP hebben niet stil gezeten en hebben ook een schaduwprogramma gemaakt. De jeugdteams zullen vanaf 29 mei toch ‘echte’ wedstrijden gaan spelen. Ze zullen per leeftijdsgroep gaan strijden om de DSVP Cup.

Uiteraard is behalve een leuk programma voor ongeveer 5 weken er ook aandacht voor de prijzen. Boekhandel Van Atten, Intertoys en Plus Zondag zullen zorgen voor leuke prijsjes en een versnapering tijdens de laatste speelronde. De teams zijn samengesteld op basis van de nieuwe indelingen voor komend seizoen. Natuurlijk is er ook plek voor nieuwe leden. Kinderen die willen kijken of voetbal iets is voor hen, kunnen zich aanmelden voor een proeftraining via de site van DSVP.

Zo snel mogelijk wordt er dan contact opgenomen en ook wedstrijden spelen op zaterdag behoort dan dus tot de mogelijkheden. De vrijwilligers staan te trappelen en zij hopen dat ook de ouders hun steentje willen bijdragen, want ook scheidsrechters en grensrechters zullen nodig zijn.


Meer berichten