Ondanks corona is RWC Ahoy erin geslaagd om veel sponsoren te behouden en nieuwe aan te trekken.
Ondanks corona is RWC Ahoy erin geslaagd om veel sponsoren te behouden en nieuwe aan te trekken.

VSVK trotse sponsor van RWC Ahoy

Sport 374 keer gelezen

VSVK Infra Techniek uit Pijnacker heeft zich als sponsor verbonden aan de Rotterdamse wielervereniging RWC Ahoy. De naam van het bedrijf prijkt op de (gloednieuwe) groene outfit van Ahoy. De verbintenis geldt voor drie jaar.

Maurice Helms, controller bij VSVK: “We dragen de lokale sport een warm hart toe, en wielrennen in het bijzonder. Een aantal medewerkers van ons zit ook zelf op de fiets. We vinden het belangrijk om RWC Ahoy te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.”
VSVK, tot voor kort gevestigd in Berkel en Rodenrijs, nam in 2018 Eijgenraam Hoogwerker Verhuur uit Rotterdam over. Dat bedrijf was al als sponsor verbonden aan RWC Ahoy. Deze overeenkomst liep onlangs af.

Ondanks de coronaperiode is RWC Ahoy erin geslaagd om veel bestaande sponsoren te behouden en nieuwe aan te trekken. “Met de hulp van sponsoren als VSVK kunnen we blijven werken aan het realiseren van sportieve en maatschappelijk impact”, zegt voorzitter Wouter Kelderman.

RWC Ahoy wil die impact bereiken in Rotterdam en omgeving. Dat doet de wielervereniging door een breed en gefaciliteerd aanbod voor de circa 450 leden: wielrennen, veldrijden en handbiken. “RWC Ahoy is een ambitieuze vereniging met potentie. We willen ons aanbod moderniseren en beter laten aansluiten op wat sporters willen.”

Uit de krant