De jongste jeugd tijdens de clinic. (Foto: Gerard Stege)
De jongste jeugd tijdens de clinic. (Foto: Gerard Stege)

Voetbalclinic met trainers en spelers van SV Nootdorp 1

Sport 316 keer gelezen

Nootdorp - Onlangs vond bij SV Nootdorp na jaren van afwezigheid weer een voetbalclinic plaats voor de jeugd. Spelers en trainers van het eerste elftal begeleidde de clinic.

De onderbouw, de jongens van JO7 tot en met JO12, was ‘s ochtends aan de beurt. In de middag betraden de oudere jongens tot en met de JO16 het veld. Verschillende onderdelen, zoals 4:4 en 1:1 in verschillende vormen en het schieten op een doel met een gatendoek, stonden op drie velden coronaproof klaar. De score werd per onderdeel bijgehouden, zodat er ook een competitie-element was. Aan het einde van de ochtend en middag streden de winnende teams onderling tegen elkaar. In de ochtend waren dat Atletico Madrid en ‘s middags Juventus.

Uit team Atletico Madrid met Selim Gunduz, Sebastian Weijst, Tijn Roeten en Jesse Thoms was de winnaar van de ochtend Sebastian die in de 1:1 nét won van Tijn. Het winnende middagteam Juventus bestond uit Raff Alewijn, Koen Vrieling, Milan van der Kooij en Daan Bekkers. In een super spannende 2:2 en daarna een 1:1-finale tussen Raff en Daan, kwam Raff als eerst tot drie doelpunten en was winnaar van de middag. Al met al een superleuke dag voor de kinderen en ook de selectiespelers hebben het heel erg naar hun zin gehad!

Uit de krant

Uit de krant