Foto: Nancy Jaspers
Foto: Nancy Jaspers

Aanmelden voor Young Team4Talent!

Sport 883 keer gelezen

Young Team4Talent is een jongerenproject van Team4Talent in samenwerking met ADO Den Haag in de Maatschappij in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Bij deelname krijg je gedurende een traject van zo’n 3 maanden meerdere trainingen en workshops om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Tijdens Young Team4Talent gaan groepjes jongeren in het eerste deel van 2021 samen aan de slag om een idee voor een sportevenement uit te werken en dit ook daadwerkelijk te organiseren. Je gaat tevens de strijd aan met de verschillende werkgroepjes uit de drie kernen. Hier zijn mooie prijzen voor te winnen. Het prijzengeld dient óf maatschappelijk en lokaal besteed te worden óf in de verdere persoonlijke ontwikkeling gestoken te worden.

Wat kun je van ons verwachten?
- Actieve begeleiding van betrokken medewerkers van Team4Talent en ADO Den Haag in de Maatschappij en andere professionals uit de sport van maart t/m mei 2021
- In een relaxte sfeer activiteiten met impact bedenken en uitvoeren bij jou in de buurt
- Training en workshops volgen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en om de tools mee te krijgen die je nodig hebt om de activiteiten te organiseren. Één van de workshops zal in de persruimte van het Cars Jeans Stadion zijn inclusief rondleiding in het stadion
- De mogelijkheid om je sociale netwerk uit te breiden binnen de sport en er achter te komen of de sportwereld iets voor je is
- Kledingpakket bestaande uit een shirt en een hoodie dat hoor bij jou kern (Pijnacker is oranje, Nootdorp is geel en Delfgauw is groen)
-Als je het hele traject afmaakt, dan ontvang je een certificaat van deelname wat goed staat op je CV
- Een afsluitende bijeenkomst met diner, presentaties werkgroepen, prijsuitreiking en kijken van aftermovie(s)
- Per kern is er een startbudget van €350,- voor de organisatie van de activiteit(en)
- Per kern is er prijzengeld beschikbaar gesteld voor persoonlijke ontwikkeling of besteding aan maatschappelijke doeleinden (1e prijs = €750,- 2e prijs = €500,- 3e prijs = €250,-)

Voor wie?
- Je bent tussen de 15 en 20 jaar oud
- Je woont in Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw
- Je bent in de periode maart t/m mei 2021 zo’n 5 uur per week beschikbaar
- Je wilt graag iets doen voor een ander
- Je staat open om te werken aan jouw ontwikkeling

Interesse?
Mail dan je motivatie en CV uiterlijk 19 februari 2021 op naar wouter@team4talent.org. De laatste twee weken van februari zal de selectieprocedure plaatsvinden, waarna we in maart zullen starten met het project. Ook voor meer informatie kan er gemaild worden naar eerder genoemd mailadres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant