Afbeelding

Avanti kleurt Pijnacker blauw

Sport 1.336 keer gelezen

Heeft u ze al zien rijden? Kinderen op fietsen met blauw verlichte banden? Alle jeugdleden van Avanti/Post Makelaardij hebben een cadeautje in de brievenbus gekregen: blauwe verlichting voor op de fiets. Zo zorgen de kinderen samen voor wat (Avanti blauw) licht in deze donkere dagen! Het ziet er gaaf uit en ze zijn goed zichtbaar voor het andere verkeer.

De meeste jeugdleden vonden een flyer en de lampjes op hun deurmat, maar sommige leden kregen hoog bezoek. Stefan Hogervorst (speler uit Avanti 1 en groot favoriet bij de jeugd) en Spookie (mascotte van Avanti/Post Makelaardij) brachten persoonlijk het cadeautje bij enkele jonge leden. Een aangename verrassing in deze moeilijke tijd. De kinderen spelen al maanden geen competitie meer en mogen sinds deze lockdown ook niet meer trainen. Ze missen het sporten en hun vriendjes en vriendinnetjes erg. De kinderen waren dus ook erg blij met een cadeautje van hun sportclub.

Avanti Post/Makelaardij doet haar best de kinderen betrokken te houden bij de club. Zo organiseerde ze eerder een digitale Sinterklaas-viering, waarbij de kinderen mee konden kijken met een livestream. Ze lieten tekeningen aan Sint zien, maakten ratslagen en speelden zelfs piano. En sommige kinderen werden zelfs verrast met een bezoek van 2 pieten!

Hopelijk kunnen de maatregelen snel versoepeld worden, zodat iedereen weer op de goed verlichte fiets naar de korfbal kan komen!

Uit de krant