Afbeelding

Tennisvereniging Pijnacker biedt Winter Weekend Challenge aan

Sport 298 keer gelezen

Ligt je eigen sport stil? Wil je kennismaken met tennis? Fitter worden? Het maakt niet uit wat je doel is, het is een mooie kans voor jong en oud om kennis te maken met tennis. 

Tennisvereniging Pijnacker biedt van januari tot en met maart tennis aan voor iedereen die kennis wil maken met tennis, een stop hebben van hun eigen sport of gewoon lekker willen sporten. Het is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een stop hebben van hun sport of die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Met de Winter Weekend Challenge kun je drie maanden tennissen in de weekenden in januari, februari en maart en krijg je vier tennislessen onder begeleiding van onze professionele trainer(s) die op een enthousiaste manier lesgeven. Kosten zijn 50 euro. 

Ook is het mogelijk voor volwassenen om gebruik te maken van dit speciale aanbod zonder de tennislessen. De kosten daarvan bedragen 25 euro. 

Schrijf je snel in! Opgeven kan individueel of samen met familie, teamgenoten, buren, vriendjes of vriendinnetjes door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen vóór 2 januari naar info@progresstennis.nl en zij nemen contact met je op. Voor meer informatie kunt u bellen met Bianca de Bruijn (06-41500791) of mailen naar info@progresstennis.nl

Uit de krant

Uit de krant