Iedereen kan leren tennissen. (Foto's: genomen voor corona)
Iedereen kan leren tennissen. (Foto's: genomen voor corona)

Nootdorpse Tennisclub introduceert winterlidmaatschap

Sport 1.001 keer gelezen

De Nootdorpse Tennisclub (NTC) biedt vanaf dit jaar nieuwe kennismakingslidmaatschappen aan. In de huidige 1,5-meter-samenleving is tennis bij uitstek een sport die je kan blijven beoefenen. 

En het mooie is, iedereen kan leren tennissen. Tennis is gezellig, biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Ontdek hoe leuk tennis is met het nieuwe winterlidmaatschap van de NTC.

Afgelopen zomer heeft de NTC als proef een zomer-lidmaatschap geïntroduceerd. Dit was een groot succes. Meer dan 80 mensen maakten gebruik van de mogelijkheid om tennis te ontdekken. Alle reden dus om een dergelijk lidmaatschap vast in het aanbod op te nemen. Tegen een geringe prijs van slechts 55 Euro (senioren) kan je een aantal maanden vrij tennissen wanneer het jou uitkomt.

Met de app van de KNLTB is het eenvoudig om via jouw telefoon een baan te reserveren. Zeven dagen in de week kan je tussen 9 uur ’s ochtends en 11 uur ’s avonds (in het weekend tot 10 uur ’s avonds) een uur lang met racket en bal aan de slag. Gezellig met z’n tweeën of met z’n vieren. In tegenstelling tot wat tijdens de persconferentie van 13 oktober werd gesteld, is het namelijk wel toegestaan om te dubbelen. Hierbij moeten de spelers dan wel bewust rekening houden met de 1,5-meter afstand van elkaar, wat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

Kennismaking
Het kennismakingslidmaatschap voor deze winter loopt van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021. Gedurende 5 maanden kunnen Volwassen (55 Euro), kinderen van 7 tot 17 jaar (31 Euro) en kinderen van 4 tot 6 jaar (25 Euro) tegen een gering bedrag komen tennissen bij de Nootdorpse Tennisclub. Je wordt geen lid van de KNLTB. Dit houdt in dat je niet mee mag doen met officiële KNLTB toernooien of competities. Wil je na de kennismakingsperiode door met deze fantastische sport, dan kan je na afloop van het winter-lidmaatschap kiezen om vast lid van de Nootdorpse Tennisclub te worden.

Tennis in de winter?
Tennis kan je het hele jaar doen. In de zomer lekker in je korte broek in de zon. In de winter met een extra laagje kleding is het heerlijk om in de frisse lucht te bewegen. De Nootdorpse Tennisclub beschikt over 6 gravelbanen en 6 smashcourt banen. De gravelbanen worden bij vorst gesloten. Maar de smashcourt banen zijn het hele jaar door bespeelbaar.

Ontdek hoe leuk tennis is
Op de website van de NTC (www.nootdorpsetennisclub.nl) staat alle informatie over de lidmaatschappen vermeld. Meld je via het online inschrijfformulier en blijf ook deze winter lekker sporten!


Door alle coronaperikelen is er deze weken helaas geen sportnieuws. Wilt u deze periode toch benutten om clubnieuws te delen, mail gerust even met onze redactie. Dat kan via redactie@telstar-uitgeverij.nl.

Uit de krant