Afbeelding
Aanmelden online Sportcafé

Impact van corona op de sportverenigingen

Sport 1.216 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De coronaperiode heeft een aanzienlijke financiële impact op de sportverenigingen. Denk aan achterblijvende kantine-omzet en ledental.

Hoe gaan we het beste met deze situatie om? Daarover gaat de Sportraad met elkaar in gesprek tijdens het online Sportcafé op 4 november. Politici en sportbestuurders kunnen dus ook tijdens dit sportcafé weer met elkaar in gesprek. Ken jij de goede ideeën van de andere sportverenigingen al?

“We starten met een woord vooraf van onze wethouder Peter Hennevanger en van de voorzitter van de Sportraad Louk Teunissen. Ook introduceren we onze nieuwe versterking van het bestuur van de Sportraad: Manuela Pothoff. Zoals gebruikelijk zal Mirco Rossi het Sportcafé leiden en de spelregels voor het online Sportcafé toelichten”, aldus een woordvoerder van de Sportraad.

In groepjes gaat men ervaringen en tips uitwisselen. Drie vragen zullen centraal staan:

- Waar hebben de corona-maatregelen bij jou financieel impact op?
- Wat ga je de komende tijd doen om deze impact te beperken?
- Van wie en waarvoor zou je hulp kunnen gebruiken?

Het is het eerste online Sportcafé. Corona-proof dus. Missen we daarmee de borrel achteraf? Zeker niet! Meld je maar aan en dan ervaar je dit vanzelf. Het is belangrijk dat je je aanmelding stuurt vanaf het email-adres waarmee je wilt deelnemen. Geef ook aan of je een liefhebber bent van bier, wijn of fris en wat je huisadres is voor de aflevering van de borrel-verrassing!

Meld je snel aan en ontvang jouw link voor deelname! Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 27 oktober. Stuur een mailtje aan secretaris.sportraad.p.n@gmail.com.


Uit de krant