Logo telstar-online.nl
De vrijwilligers die het meeste werk hebben verricht bij de bouw van het nieuwe kleedkamergebouw. (foto Ria Wilschut)
De vrijwilligers die het meeste werk hebben verricht bij de bouw van het nieuwe kleedkamergebouw. (foto Ria Wilschut)

Opening nieuwe kleedkamers SV Nootdorp

  •   keer gelezen   Sport

Nootdorp - In aanwezigheid van sportwethouder Peter Hennevanger heeft SV Nootdorp vrijdag op feestelijke wijze het nieuwe kleedkamergebouw achter de vernieuwde tribune geopend. 

De oude kleedkamers waren gedateerd. Daarom moest er iets gebeuren. De zoektocht naar een aannemer wees uit dat het te duur ging worden. En dus ging SV intern op zoek naar vakmensen.

De volgende mensen gingen onder leiding van bestuurslid Eddy Kokshoorn aan de slag: Frits Lamens, Daan de Groot, Henri Hulst, Erwin Treebusch, Paul van Leeuwen en Tinus van den Bulk. Specialistische werkzaamheden werden uitbesteed, maar het meeste werk werd door de heren zelf uitgevoerd. Begin oktober vorig jaar ging de eerste paal de grond en nu bij de start van het nieuwe seizoen is de SV een schitterend nieuw kleedkamergebouw rijker. Het gebouwtje is vernoemd naar Frits Lamens, de man die tijdens de bouw voorop ging in de strijd. 

Bestuurslid Eddy Kokshoorn monteerde het bordje op het nieuwe gebouw dat behalve zes kleedkamers ook een herstel/bespreekruimte en een scheidsrechterskleedkamer bevat. Voorzitter Sander Jansen bedankte de bouwgroep en alle andere betrokkenen. Onder de sponsoren is er een heipalenactie gehouden. De sponsoren staan op een bord dat sportwethouder Peter Hennevanger onthulde. Op het bord staan de 76 ‘eigenaren’ van de heipalen onder het gebouw.

Meer berichten