Sjors van der Quast tekent de samenwerkingsovereenkomst namens de Viergang. (foto: Mieke van Veen)
Sjors van der Quast tekent de samenwerkingsovereenkomst namens de Viergang. (foto: Mieke van Veen)

Sportcentrum de Viergang sportieve partner van Oliveo Handbal

Sport 1.656 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs hebben Oliveo Handbal en Sportcentrum de Viergang een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het doel is om de leden van Oliveo Handbal kennis te laten maken met de mogelijkheden bij Sportcentrum de Viergang en tegelijkertijd de krachttraining bij Oliveo Handbal te verbeteren.

De selectieteams (Heren 1, Dames 1 en 2 en de A/B-jeugd) zullen elke week een krachttraining volgen op de locatie van Oliveo Handbal. Het krachttrainingsprogramma wordt begeleid door Sportcentrum de Viergang.

De leden van Oliveo Handbal krijgen hierdoor een goede krachttraining, met als doel een betere stabiliteit om blessures te voorkomen. Ook het krachttrainingskader van Oliveo Handbal zal door Sportcentrum de Viergang worden geschoold, zodat ze de krachttraining kunnen verwerken in de reguliere trainingen. Oliveo Handbal stelt haar leden ook in staat kennis te maken met de mogelijkheden die Sportcentrum de Viergang biedt, zoals het verenigingsabonnement.

De overeenkomst werd onlangs ondertekend door Sjors van der Quast namens Sportcentrum de Viergang, Remco Verschoor namens de sponsorcommissie van Oliveo Handbal en Richard van Wingerde die de krachttraining bij Oliveo Handbal coördineert. De selectieteams van Oliveo Handbal starten begin augustus om zich voor te bereiden op de zaalcompetitie. Veel jeugdteams trainen in juli door.

Uit de krant