De herenselectie met scheidend coach Dennis Teeuw vlak voor de laatste thuiswedstrijd eind februari (foto Mieke van Veen)
De herenselectie met scheidend coach Dennis Teeuw vlak voor de laatste thuiswedstrijd eind februari (foto Mieke van Veen)

Oliveo Handbal kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen

Sport 663 keer gelezen

Pijnacker - Donderdag 12 maart lag de handbalcompetitie vanwege het coronavirus plotsklaps stil. HS1 was nog in de race voor handhaving in de Eerste Divisie via de nacompetitie. 

Het NHV besloot dat er geen promotie of degradatie plaats kon vinden met als gevolg dat HS1 zich handhaaft. Er werd niet meer gehandbald, maar achter de schermen ging het werk van het kader gewoon door. De commissie technische zaken trok Leon Luijsterburg aan voor de damesselectie. Leon volgt Bouke Troost op. Jan Weerden volgt Dennis Teeuw op aan de herenkant. Zowel bestuur als leden zijn enthousiast over de komst van beide hoofdtrainers; ze nemen ruime ervaring mee naar Pijnacker. 

De trainingen zijn intussen met een aangepast schema volgens de coronamaatregelen gestart. Eerst mochten de jeugdteams zich weer uitleven op het veld en sinds kort ook de senioren. Oliveo Handbal kijkt uit naar een mooi seizoen. Iedereen hoopt dat de selecties zich in september kunnen presenteren op het Klaverblad Voorbereidingstoernooi. Of de eerste wedstrijden binnen met of zonder publiek gespeeld moeten worden, is nog onzeker.

Uit de krant