Logo telstar-online.nl

Mudmakers beraadt zich op alternatief

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - Zoals je wellicht hebt gehoord zijn evenementen tot 1 september afgelast. Wat er na 1 september gaat gebeuren is door het kabinet nog niet bekend gemaakt. Zoals eerder dit jaar was aangekondigd is MudMakers 2020 gepland op zondag 4 oktober.

Lionsclub Nootdorp-Pijnacker & Team4Talent hebben als organisatie vooralsnog geen beslissing genomen over al dan niet cancelen van het evenement.

"Desalniettemin verwachten we dat MudMakers in zijn bestaande vorm niet door kan gaan in 2020, met het oog op o.a. de 1,5 meter maatregel die voorlopig nog van kracht blijft. We zijn daarom aan het nadenken over een mogelijk alternatief. Na een voorjaar en zomer zonder sportieve evenementen en vakantieactiviteiten lijkt het ons (mits het kabinet dit toestaat in oktober) leuk iets te organiseren voor de gezinnen in Pijnacker-Nootdorp", zo laat mede-organisator Ed van der Burg weten.

"De vraag is wat we wél kunnen organiseren. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Heb je ideeën voor een sportief kleinschalig evenement voor gezinnen in Pijnacker-Nootdorp, deel het met ons. Stuur jouw idee naar: MudmakersPijnackerNootdorp@gmail.com. Mocht er vanuit het kabinet meer ruimte komen, dan zullen we proberen iets leuks te organiseren! Houd de Facebookpagina in de gaten en blijf bewegen, want bewegen is gezond", aldus Ed.

Meer berichten