Logo telstar-online.nl
Ingezonden

SV Nootdorp in zak en as door slechte kwaliteit velden

  •   keer gelezen   Sport

Hierbij enige uitleg omtrent de zeer slechte staat van de velden waardoor we helaas telkens de trainingen en nu ook wedstrijden hebben moeten afgelasten. Velden 3 en 4 zitten vol kuilen en zijn niet vlak, met het risico op mogelijk vervelende blessures tot gevolg, terwijl het hoofdveld en het kunstgrasveld ook te wensen over laat. 

Het regelmatige en noodzakelijke onderhoud van de velden kan, mede door de weersomstandigheden, niet op tijd of niet volledig worden uitgevoerd. Dit is al verschillende keren besproken met desbetreffende ambtenaren van de gemeente. Ondanks de wens van het bestuur om een tweede kunstgrasveld aan te leggen is de komende jaren door de Gemeente niet begroot en afgewezen zodat de veldcapaciteit die we, mede door de groei van de vereniging zo hard nodig hebben, ook beperkt zal zijn. We worden er regelmatig op gewezen dat de omliggende voetbalverenigingen wel extra kunstgrasvelden krijgen en dat verbaast ons ook want hier wordt het gelijkheidsbeginsel wel heel makkelijk uit het oog verloren en kan zelfs schadelijk zijn voor de toekomst van S.V. Nootdorp op lange termijn. 

Als voetbalvereniging zitten we dus aardig klem en kunnen wij helaas niet meer garant staan dat het doorgaan van de trainingen en wedstrijden vanzelfsprekend zijn. Het bestuur doet er alles aan om uit deze situatie te komen vandaar ook dit bericht aan onze leden ter informatie. 

Het bestuur van S.V. Nootdorp

Meer berichten