De organisatie van de Avond4daagse Berkel biedt Oliveo Handbal een cheque voor de geboden hulp. (foto Mieke van Veen)
De organisatie van de Avond4daagse Berkel biedt Oliveo Handbal een cheque voor de geboden hulp. (foto Mieke van Veen)

Oliveo Handbal helpt Avond4daagse

Sport 229 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 9 november kwam een delegatie van de Avond4daagse uit Berkel en Rodenrijs naar Oliveo Handbal met een cheque van € 400,00 voor de selectiespelers die tijdens het wandelevenement in juni hun hulp hebben geboden als Verkeersregelaars. 

De overhandiging vond plaats na de wedstrijd van DS1 waarna de organisatoren genoten van de wedstrijd HS1-Aalsmeer.

Zondag 17 november speelde HS1 van Oliveo de streekderby tegen het ervaren DIOS1 in Den Hoorn. Het werd een sportieve pot tussen de twee rivalen waarbij DIOS liet zien veel meer ervaring te hebben in de Eerste Divisie; elk foutje van Oliveo werd onmiddellijk gestraft. De wedstrijd eindigde in 27-14 voor de Hoornse ploeg. Marco Filippo was tevreden; als medesponsor van beide teams kon hij trots melden dat De Guyter gewonnen had. Thuis had Oliveo HS2 ’s middags ruim gewonnen van DIOS 2.

Vrouwen scoren punten Dames 1 bracht het er zaterdagavond goed vanaf. Het kwam met de punten thuis uit Zoetermeer waar het de wedstrijd tegen Gemini in de Tweede Divisie won met 25-28. Zaterdag 23 november spelen beide selecties weer thuis. HS1 onmoet koploper Bevo.

Uit de krant