Afbeelding

Tickets voor Lansingerland Live 2019 zijn nog maar beperkt beschikbaar

Regio 1.185 keer gelezen

Lansingerland - Met de komst van de lente beginnen ook de festivalkriebels langzaam op te komen! Gelukkig staan er op 14 en 15 juni twee geweldige evenementen op de agenda, waar we naar uit kunnen kijken… Het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek wordt voor twee dagen omgetoverd tot de meest knusse, gezelligste en vooral meest muzikale huiskamer van Lansingerland.

Op vrijdagavond is het op Lansingerland Live één groot feest der herkenning met de beste artiesten uit de 90's. Denk aan Paul Elstak, T-Spoon, Jody Bernal, Lasgo, 2 Brothers on the 4th floor en It all started in the 90's. Op zaterdag 15 juni vult het podium zich met de beste popartiesten van Nederlandse bodem. O.a. DI-RECT, Racoon, Van Dik Hout, Wulf én The Dirty Daddies geven hier hun beste shows weg!

De allerlaatste ticketfase voor Lansingerland Live 2019 is inmiddels ingegaan, wat betekent dat de kaarten nog maar beperkt beschikbaar zijn. Wil jij dit muzikale hoogtepunt niet missen? Bestel dan een van de laatste kaartjes snel via www.lansingerlandlive.nl/tickets.

Lansingerland Live | 90's: € 27,50
Lansingerland Live | Pop & Rock: € 37,50
Lansingerland Live | Weekendticket: € 57,50

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant