Afbeelding
Crowdfunding

Oostlandse arbeidsongeschikt na vechtpartij

Regio 2.649 keer gelezen

Oostland -  De Bleiswijkse Martine Timmerman (38) is ruim zes jaar geleden arbeidsongeschikt geraakt door een ongeval op haar werk.

"Ik werkte met jongeren met ernstige gedragsproblemen en ben tijdens een grote vechtpartij door één van de cliënten aangevallen en gewurgd. Ik ben losgekomen door een soort schouderworp te doen, maar daarbij ben ik mijn evenwicht verloren en hard met mijn hoofd op de grond geklapt. Hierdoor heb ik een zware hersenschudding en een whiplash opgelopen waar ik vandaag de dag nog steeds erg veel klachten van heb", vertelt ze aan de lokale krant Hart van Lansingerland.

Na alle mogelijke behandelingen te hebben geprobeerd, bleek voor Martine haar nieuwe leven accepteren nog de enige mogelijkheid. "Totdat ik zondag 16 december 2018 een bericht onder ogen kreeg van een Nederlandse dame met dezelfde klachten als ik ten gevolge van een hersenschudding. Zij heeft een behandeling bij CognitiveFx in Utah, Amerika gevolgd en is daar héél erg door verbeterd! Via haar Facebookpagina heb ik nog meer Nederlandse en buitenlandse succesverhalen over deze kliniek gelezen", vervolgt ze.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

"Ik ben me er direct in gaan verdiepen. In deze kliniek maken ze drie verschillende MRI scans, waarmee ze precies in kaart brengen welke gebieden in de hersenen niet meer goed functioneren. Daar gaan ze vijf dagen lang héél specifiek en uitgebalanceerd de behandeling op afstemmen, met intensieve oefeningen waarbij je vaak moet multitasken. Op die manier dwingen ze de verschillende gebieden in de hersenen om weer samen te gaan werken. Na vijf dagen hebben de mensen die daar geweest zijn een gemiddelde verbetering van 77,5 procent!"

Martine: "Ik heb gelijk een online consult aangevraagd en kom in aanmerking voor de behandeling! En al op 4 februari 2019! Nu is mijn uitdaging om vóór die tijd het geld voor de behandeling bij elkaar te krijgen! Ik heb ongeveer €14.000 euro nodig om de kliniek, de vliegreis en het verblijf te kunnen betalen. Hiervoor heb ik een crowdfunding actie opgezet en ben al over de helft. Dat is al geweldig, maar er is ook nog een flink bedrag tekort..."

Martine hoopt dat lezers van Hart van Lansingerland haar een beetje willen helpen. Doneren kan via deze link!

Uit de krant