Afbeelding

Koreaanse visparty in Ypenburg

wo 31 mei 2017, 14:47 Regio

Zoals Nederland de haringparty viert, zo heeft Den Haag de Koreaanse visparty. Liefhebbers van de Oosterse keuken kunnen Koreaanse lekkernijen komen proeven tijdens kookdemonstraties bij Amazing Oriental. Op die manier wordt de samenwerking met het Koreaanse K-FISH op feestelijke wijze ingeluid. Kom vrijdag 2 juni naar Amazing Oriental tussen 13.00 en 17.00 uur om de producten van K-FISH te ervaren en te proeven.                                       

Amazing Oriental is blij met K-FISH als aanwinst. "Bij thuiskoks én bij Koreaanse expats loopt het water in de mond zodra je K-FISH noemt. Hun zeewiersnacks en de tonijnvarianten in verschillende smaken zijn razend populair", vertelt Liza Poon - Directeur Marketing Amazing Oriental. "Steeds meer mensen ontdekken zeewiersnacks snacks als alternatief voor de standaardborrelsnack. Zeewier met pannenkoekensmaak is een grote hit, maar ook de varianten met barbecue-, maïs- en honingsmaak zijn erg in trek. Wij nodigen iedereen uit de verschillende smaakvarianten te komen proeven. Er gaat een wereld voor je open."

Kookdemonstraties
Fijnproevers weten het allang: de Koreaanse keuken is gezond én lekker. Veel thuiskoks zijn dan ook blij dat het culinaire K-FISH samenwerkt met Amazing Oriental. Om te vieren dat K-FISH-producten verkrijgbaar zijn bij de Oosterse supermarkt, zijn er kookdemonstraties waar iedereen de kookkunst kan afkijken en Koreaanse lekkernijen kan proeven. Deze kookdemonstraties vinden plaats in de winkel van Amazing Oriental aan de Laan van Haamstede 36 in Den Haag Ypenburg. Kijk voor alle data en tijden op amazingoriental.com.

Over Amazing Oriental
Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, een webshop, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van producten is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan tienduizend authentieke A-merken uit Azië. Een compleet assortiment voor consumenten en horecabedrijven, geleverd door een modern distributiecentrum. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.amazingoriental.com.

Uit de krant