Afbeelding

Aman is weer terecht

Regio 1.774 keer gelezen

Regio - De twaalfjarige Aman Gebrehiwet uit Wassenaar, die sinds eind oktober werd vermist, is weer terecht. "Wij hebben hem getraceerd en hij maakt het goed", zo bevestigt een woordvoerster van Politie Eenheid Den Haag.

Afgelopen vrijdag luidde verslaggever Martijn Mastenbroek de noodklok in deze zaak. Hij was van mening dat er te weinig aandacht werd geschonken aan de vermissing. Vandaag kreeg hij goed nieuws van de politie. "Allereerst is het natuurlijk heel fijn om te horen dat Aman in goede gezondheid is aangetroffen. Aan de andere kant is het natuurlijk wel opmerkelijk dat ik vrijdag aan de bel trek en maandagochtend Aman ineens boven water is", zegt hij.

Volgens de politie is de vondst van Aman het resultaat van grondig politieonderzoek en is het slechts toeval dat twee dagen na het artikel van Mastenbroek de jongen is gevonden. "Ik heb van de politie begrepen dat Aman bij bekenden zat, iets dat de politie destijds al vermoedde", aldus Mastenbroek. Aman krijgt vanaf vandaag weer ondersteuning van hulpverleners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant