Afbeelding

Dictee, veiling en loterij Hospice Lansingerland

Regio 9 keer gelezen

Lansingerland – De Vrienden van het Hospice Lansingerland organiseren op donderdag 8 oktober het Hospice Lansingerland Dictee in het Melanchthon College Bergschenhoek. Het is nog steeds mogelijk u aan te melden voor deelname aan het dictee, waarvoor ook jongeren worden uitgenodigd mee te doen.

Met het dictee hopen de Vrienden gelden bijeen te brengen die ten bate komen aan het Hospice Lansingerland waar zo'n zestig vrijwilligers hun zorgen geven aan de gasten van het Hospice Lansingerland. Naast een dictee, dat wordt voorgelezen door Ivo Opstelten, worden ook een veiling en een loterij gehouden. De avond wordt gepresenteerd door RTL-nieuwslezer Roelof Hemmen.

De beste dicteeschrijvers ontvangen een mooie prijs, beschikbaar gesteld door een aantal lokale bedrijven. Ook de prijzen en kavels voor loterij en veiling worden door sponsors geschonken. Een lot kost slechts € 2,-. Loten zijn op de avond zelf te koop of kunnen via de website worden gekocht door het storten van een gift van minimaal € 5,- (dan speelt men automatisch mee met twee loten).

Wie nieuwsgierig is naar de kavels voor de veiling kan op de website kijken. Nieuw bij de veiling is dat belangstellenden nu al op de kavels kunnen bieden. Stuur hiervoor een mail naar vrienden@hospiecelansingerland.nl .

Overigens zijn ook niet-deelnemers aan het dictee op 8 oktober 's avonds van harte welkom. Zij kunnen dan nog steeds een bod op de kavels uitbrengen, wie weet gaat u met een leuke clinic of bijzondere activiteit naar huis!

Voor aanmelding voor het dictee en meer informatie over het dictee, de loterij en de veiling, kijk op www.hospicelansingerlanddictee.nl . En wie meer wil weten over het Hospice Lansingerland is welkom op de website www.hospicelansingerland.nl.

Uit de krant