Afbeelding

'Volle kracht vooruit' thema van Oostlanddag 2015

Regio 32 keer gelezen

Het gaat steeds beter met de Oostlandse economie. Nu is het zaak dat onder meer ondernemers en overheid doorpakken en de economie van de regio verder helpen. Daarom is het thema van Oostlanddag 2015 'Volle kracht vooruit'. De zevende editie van het grootste ondernemersevenement van de regio vindt plaats op donderdag 15 oktober.

De Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Organisatoren zijn de gemeente Lansingerland, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland. Het doel van de Oostlanddag is door samenwerking, kennisdeling en samenkomen concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een sterker Oostland.

Vijf grootste economische kansen
In 2015 stond de Oostlanddag in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio Oostland: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Retail en Greenport. Tijdens workshops brainstormden bezoekers over manieren om die sterke punten verder uit te bouwen, wat leidde tot een concreet stappenplan per thema.

Bedrijfsbezoeken en avondprogramma
Ook Oostlanddag 2016 - op donderdag 15 oktober - staat in het teken van de grootste economische kansen van Oostland. Dit jaar kunnen bezoekers ervaren hoe die kansen er in de praktijk uitzien. Dat gebeurt tijdens bedrijfsbezoeken, verspreid over de regio. Zo is er een excursie bij een spraakmakende winkel en bij een opvallende starter. Het aansluitende diner en het avondprogramma vinden plaats bij Van der Valk in Nootdorp. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden
De Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor de Oostlanddag kan vanaf september via de website van www.oostlanddag.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant