Afbeelding

Ook jongeren uit Pijnacker-Nootdorp welkom voor belastingadvies bij JIP Delft

Regio 100 keer gelezen

Regio - Jongeren die alléén een bijbaantje, vakantiewerk of een betaalde stage hebben gehad in de afgelopen vijf jaar kunnen geld terugvragen van de Belastingdienst met hun jaaropgaaf. Zeker de moeite waard, want gemiddeld laten jongeren 250 euro per jaar aan teveel betaalde belasting lopen. Vragen zij dit geld voor 1 april terug, dan krijgen zij dit in juli gestort.

Een mooi zakcentje voor de zomervakantie! "Ook jongeren uit Pijnacker-Nootdorp zijn welkom bij JIP Delft", zegt Rianne Kleijn. Het JIP Delft biedt gratis hulp bij het aanvragen van de belastingteruggaaf voor jongeren. 'Ingewikkeld' of 'ik krijg toch niets terug', dat geven jongeren vaak aan als reden om geen belastingteruggaaf aan te vragen. Het JIP vindt dat de belastingteruggaaf leuker én makkelijker moet en daarom kunnen jongeren tot en met 25 jaar gratis hulp krijgen bij het aanvragen van hun belastingteruggaaf.

In de maand maart kunnen de jongeren hiervoor op maandag en donderdag van 14:00 tot 17:00 uur terecht bij JIP Delft. Zij nemen dan mee; een jaaropgaaf (van de afgelopen vijf jaar), DigiD code, BSN nummer (dit staat op het ID-bewijs) en het bankrekeningnummer. Jongeren die willen weten hoe een belastingteruggaaf bij het JIP verloopt, bekijken het 'Hoezitdat?' filmpje op www.facebook.com/jipdelft of downloaden onze folder 'Belastingteruggaaf?!' op www.jipdelft.nl Jongeren t/m 25 jaar kunnen het JIP in Delft aan de Vesteplein 100 in het DOK bezoeken. Hiervoor hoeven zij geen afspraak te maken en de service is gratis. Voor meer informatie kan er worden gebeld naar 015- 21 20 248.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant