Inwoners uit Pijnacker-Nootdorp kennen Mary voornamelijk als voormalig groentevrouw op de Delftse Markt. Foto: screenshot BZV
Inwoners uit Pijnacker-Nootdorp kennen Mary voornamelijk als voormalig groentevrouw op de Delftse Markt. Foto: screenshot BZV

Geert is er klaar voor, Mary ook?

Regio 81 keer gelezen

Delft - Deelneemster Mary uit populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw, valt goed in de smaak bij boer Geert (65) uit Mussel. De bekende Delftse werd door Geert in de slaapkamer gekust, zo zagen vanavond zo'n 3 miljoen kijkers van het populaire KRO-programma.

Boer Geert is nu al een fenomeen om zijn gedenkwaardige citaten zoals 'Even ruiken. Even voelen. Ja, dat vind ik belangrijk'. Ook staat hij bekend om zijn voorliefde voor het gebruik van de derde persoon enkelvoud. Een voorbeeld: 'Geert is er klaar voor. Handen in de zij, sportief staan. Huppa. Laat maar komen' (doelend op de vrouwen met wie hij weldra zou kennismaken).

De komende weken is te zien of de Delftse voormalige marktvrouw ook echt het liefdespad gaat bewandelen met haar Geert. Mary vertelde dat ze momenteel werk heeft, een leuk huisje en haar kinderen in de buurt wonen. "Er moet heel veel gaan gebeuren wil ik dit allemaal opgeven", vertelde ze. Aan haar boer ligt het niet. Geert is er klaar voor. Bekijk hier de uitzending terug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant