Eric Verbeek bij de RandstadRail (foto: Voorall).
Eric Verbeek bij de RandstadRail (foto: Voorall).

RandstadRailritten met begeleiding

Regio 10 keer gelezen

Regio - Bij ‘Kennismaking RandstadRail’ krijgt elke reiziger een coach met wie hij maximaal drie begeleidingsritten met RandstadRail maakt. Tijdens de ritten leert de coach de reiziger de handigheidjes die belangrijk zijn bij het reizen.

Bijvoorbeeld bij welke deur het beste kan worden ingestapt, hoe de rolstoel of scootmobiel in het voertuig moet worden neergezet, waar iemand die niet (goed) kan zien het best kan zitten of welke informatie standaard via de luidsprekers gegeven wordt. De begeleiding is gratis. En er ligt een OV chipkaart voor u klaar. Vergroot uw actie radius, uw zelfstandigheid en uw wereld door te reizen met de RandstadRail 2, 3,4 en 19.

Eind 2014 en in 2015 worden ook de lijnen 9,11,15 en 17 met nieuwe gelijkvloerse trams uitgevoerd. Hiervoor is de HTM momenteel al druk in de weer om de diverse haltes rolstoeltoegankelijk te maken. ‘Kennismaking RandstadRail’ is een vast aanbod van Voorall en wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting Platform Gehandicapten Leidschendam-Voorburg. U kunt zich opgeven voor Kennismaking RandstadRail bij: Voorall, 070 365 52 88 of via info@voorall.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant