Afbeelding

Aanpassing tarief RegioTaxi Haaglanden 2014

Regio 30 keer gelezen

Per 1 januari 2014 wordt het tarief voor de RegioTaxi Haaglanden verhoogd naar € 2,40 (was € 2,35) per zone. Deze aanpassing is het gevolg van de stijging in de exploitatiekosten. Het nieuwe zone tarief geldt voor de OV-reiziger. Voor Wmo-reizigers kan een ander tarief gelden.

RegioTaxi Haaglanden is een vorm van openbaar vervoer waarvan iedereen gebruik kan maken, maar speciaal is ingericht voor reizigers met een mobiliteitsbeperking. De voertuigen zijn toegankelijk voor rolstoelen, scootmobielen, kinderwagens en rollators en voldoen aan alle veiligheidseisen. RegioTaxi Haaglanden rijdt dagelijks tussen 6.00 uur ’s morgens en 1.00 uur ’s nachts. Via internet of per telefoon kunt u de RegioTaxi reserveren, minimaal 1 uur van tevoren. Meer informatie vindt u op regiotaxi.haaglanden.nl.

Reserveer tijdig tijdens de feestdagen
Om het vervoer de komende feestdagen goed te laten verlopen, is het van belang dat de ritten tijdig worden gereserveerd. U wordt aangeraden ritten voor de kerstdagen uiterlijk zondag 22 december vóór 17.00 uur en ritten tijdens Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag op zondag 29 december vóór 17.00 uur te reserveren.

Uit de krant