Spot 46 lanceert website voor prostituees

di 11 dec 2012, 13:04 Regio

Regio - Op 12-12-2012 om 12.12 uur lanceert Spot 46 de website Spot46.nl. Dit is de eerste website waar sekswerkers uit de regio Haaglanden terecht kunnen voor online informatie en advies over alle aspecten van het werken in de seksuele dienstverlening.

Spot46.nl is bedoeld voor sekswerkers achter de ramen, in clubs en privé-huizen, escorts en op andere werkplekken. De website biedt informatie over bijvoorbeeld geldzaken, gezond werken, belasting betalen en reclame maken. Ook kunnen sekswerkers via de site gemakkelijk in contact komen met de medewerkers van Spot 46, het Regionaal soa-centrum of een advocaat.

Verder staan er op Spot46.nl tips en trucs en kunnen sekwerkers hun ervaringen met elkaar delen. Via social media als Twitter en Facebook worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van activiteiten, nieuwsberichten en andere actualiteiten van Spot 46.

Spot 46 is een initiatief van de Gemeente Den Haag en de Stichting Hulp en Opvang Prositutees (SHOP) Den Haag en heeft als doel de positie van sekswerkers te verbeteren. Spot 46 biedt sekswerkers in de regio Haaglanden gratis informatie en advies over (gezond) werken in de seksuele dienstverlening. De website van Spot 46 is ontwikkeld in samenwerking met sekswerkers, Stichting E-hulp, Walvis&Mosmans en Vista Mar.

Uit de krant