Afbeelding

Wie (her)kent deze overvallers?

vr 27 jul 2012, 09:38 Regio

Regio - De politie heeft vanmorgen beelden verspreid aan regionale media van mannen die worden verdacht van een overval op de juwelier aan het Hobbemaplein in Den Haag.

De beelden zijn afkomstig uit de bus, waarmee de mannen op de dag van de overval reisden. (Her)kent u de mannen? Neem dan contact op met de recherche van Bureau De Heemstraat op telefoonnummer 0900-8844.

Bij de overval, die op woensdagmiddag 18 juli rond 13.10 uur plaatsvond, raakte een medewerkster lichtgewond. De overvallers vluchtten vervolgens in de richting van het wijkpark. De politie startte direct een groot onderzoek in de omgeving en zette hierbij ook burgernet in. Naar aanleiding hiervan belde een oplettende burgernetdeelnemer de politie, omdat hij drie ‘verdachte personen’ in een bushokje had zien zitten, die vervolgens in een bus waren gestapt.

Uit de beelden van de beveiligingscamera uit de bus blijkt dat het om hoogstwaarschijnlijk dezelfde mannen gaat, als die eerder de juwelier hadden overvallen. Hoewel de mannen zich deels hebben omgekleed, zijn het dezelfde mannen als die op de camerabeelden van de juwelier te zien zijn.

De recherche van bureau De Heemstraat doet onderzoek naar de overval en de identiteit van de drie mannen. (Her)kent u de mannen? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, kunt u bellen met M op telefoonnummer 0800-7000.

Uit de krant