Afbeelding

Twee overvallen in Delft

Regio 64 keer gelezen

Delft - In buurgemeente Delft zijn afgelopen weekend een supermarkt en een coffeshop overvallen. De recherche is druk bezig met deze zaken en roept via de media getuigen op zich te melden.

Zaterdag 3 december om 07.00 uur werd de Plus op de Elzenlaan in Delft overvallen. Bij de opening van de supermarkt drongen twee mannen de winkel binnen. De verdachten bedreigden het aanwezig personeel dat werd gedwongen geld af te geven.

Nadat de mannen geld hadden gekregen verlieten zijn de winkel en renden ze weg in de richting van de Van Miereveltlaan.Van de verdachten is een beperkt signalement bekend. Het gaat om twee mannen geheel in het zwart gekleed. De mannen droegen bivakmutsen.

De Elzenlaan ligt op een steenworp afstand van de Delftse Hout.

Kromstraat
Op zondag 4 december omstreeks 22.30 uur is coffeeshop 't Keldertje aan de Kromstraat overvallen. Omstreeks 22.30 uur kwamen drie mannen de shop binnengelopen en bedreigde met een vuurwapen personeel en aanwezige klanten. Het drietal doet een greep in de kassa en rent na de overval in de richting van de Koornmarkt. De hele overval staat op camerabeeld de recherche onderzoekt of de overvallers hierop te herkennen zijn.

Signalement van de mannen
Betrof 3 negroïde mannen, 2 met zwart vest met capuchon, 1 met rode jas1 met donkerblauwe/zwarte trui met capuchon allemaal ongeveer 25 jaar oud.

De Kromstraat in het centrum van Delft.

Tips?
Ben je getuige geweest van deze overval of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant