Afbeelding

Meisje uit Zoetermeer vermist

Regio 449 keer gelezen

UPDATE Zoetermeer - Sinds woensdag 23 november 21.00 uur wordt de 16-jarige Maire Rotteveel uit Zoetermeer vermist. Zij heeft haar ouderlijk huis verlaten. De politie komt graag in contact met mensen die haar gezien hebben of weten waar zij verblijft.

Maire is donderdag 24 november nog gezien in de Randstadrail en is vermoedelijk op het station Leidschenveen uitgestapt. Tevens is zij donderdag overdag bij het Kruidvat filiaal in de De Leyens gezien en vervolgens donderdagavond bij de Halte Seghwaert (Zoetermeer). Tot op heden is onbekend waar zij verblijft. Gezien haar jonge leeftijd maakt de familie zich ernstig zorgen.

Signalement
Het meisje is 1.65 meter lang, heeft donkerblond haar (meestal in een staart), flinke boezem, grijs/groene ogen, droeg op het moment dat zij het huis verliet een zwarte maillot, korte grijze jurk, cyclaamroze sweeter met capuchon en bruine schoenen. Maire heeft de woning zonder jas verlaten maar zij is met een jas aan gezien.

Update
De sinds 23 november 21.00 uur vermiste 16-jarige Maire Rotteveel is weer terecht. De politie kreeg in de loop van de dag informatie dat het meisje in Den Haag zou verblijven. Daar werd zij ook aangetroffen. Zij maakt het naar omstandigheden goed en is overgedragen aan de hulpverlening en haar familie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant