Afbeelding

C1000 in Ypenburg overvallen

Regio 38 keer gelezen

Ypenburg - Supermarkt C1000 aan de Oude Kustlijn in Ypenburg is maandagmorgen om 09.45 uur overvallen door twee getinte mannen.

Twee medewerkers waren onderweg naar een in de buurt gelegen bank toen vanaf de Rijswijkse Landingsbaan twee geheel in het donker geklede personen aangelopen kwamen. Eén van de twee overvallers gebruikte zijn pepperspray om de supermarktmedewerkers te overmeesteren. Bij de overval werd de tas van één van beide slachtoffers gestolen.

Na de overval vluchtten de overvallers in de richting terug waar ze vandaan kwamen. De supermarktmedewerkers geschrokken achterlatend. Eén van de slachtoffers is door de GGD behandeld aan zijn ogen. Kort na de overval was de recherche en het overvallen team Twister ter plaatse om onderzoek te doen. Er wordt gekeken of er beelden van de overvallers beschikbaar zijn.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg/Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant