Afbeelding

Amber Alert voor Jennefer van Oostende

Regio 53 keer gelezen

AMBER ALERT UPDATE Regio - De politie is zaterdagavond een zoektocht begonnen naar de 10-jarige Jennefer van Oostende. Het meisje is gisteravond rond half zeven vertrokken van een adres op de Boergoensestraat in Rotterdam, maar niet aangekomen op het adres van haar vader in de Korhaanstraat, waar ze zou logeren.

Het meisje was weggelopen na een onenigheid. De verwachting van de familie was dat zij naar het adres van haar vader in de Korhaanstraat zou gaan. Hier is zij echter niet gearriveerd. Ook op haar woonadres aan de Bodelo is zij niet teruggekeerd.

Het meisje is blank, heeft lang donkerblond haar en draagt een grijs jack met een bruine bontkraag, witte laarzen en een roze pet. De politie vraagt mensen om uit te kijken naar het meisje en contact met de politie op te nemen als zij het meisje vinden. Dit kan op 0900-8844.

De politie werkt sinds de verdwijning met een team van 12 mensen aan het oplossen van de zaak. Bij het onderzoek zijn familie, vrienden en kennissen bevraagd. Daarnaast zijn agenten een buurtonderzoek gestart en hebben zij flyers verspreid in de buurt. In aanvulling hierop is onder andere een sms-bericht verstuurd via burgernet.nl en zijn taxi's en het openbaar vervoer in de regio gealarmeerd.

Update: De politie heeft in de nacht van zondag op maandag waarschijnlijk het stoffelijk overschot van het vermiste meisje Jennefer van Oostende aangetroffen in de woning van de eerder aangehouden verdachte in de vermissingszaak. >lees meer


Grotere kaart weergeven

Uit de krant