Logo telstar-online.nl
(Her-)Kent u de jongens op de getoonde beelden?
(Her-)Kent u de jongens op de getoonde beelden?

Mishandeling bij halte RandstadRail

  •   keer gelezen   Regio

Ypenburg - Een 21-jarige Hagenaar werd in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 september zwaar mishandeld door een groep jongens op de RandstadRailhalte Leidschenveen.

Het slachtoffer is na een avondje stappen met vrienden op weg terug naar huis met de RandstadRail. Bij de halte Centraal Station stapt een groep van ongeveer dertien lichtgetinte jongens in de RandstadRail.

In de RandstadRail ontstaat onenigheid tussen het latere slachtoffer en de groep jongens. Als de jongen bij de halte Leidschenveen uitstapt, wordt hij door twee jongens uit de groep zwaar mishandeld. Door de klappen en schoppen die hij krijgt, breekt hij de koppen van zijn kaakgewricht. De jongen kan nog steeds alleen zacht en vloeibaar voedsel tot zich nemen.

De recherche van Bureau Ypenburg/Leidschenveen is op zoek naar de identiteit van deze grote groep jongens en geeft de bovenstaande camerabeelden vrij.

(Her-)Kent u de jongens op de getoonde beelden? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Ypenburg/Leidschenveen via nummer 070-424 1500. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

> Foto 1 groot

> Foto 2 groot

Meer berichten