Ernstig gewonde bij brand in Delft

Regio 3 keer gelezen

Delft - Door onbekende oorzaak is vannacht rond drie uur brand ontstaan in een woning op de eerste etage aan de Stille Putten. Een persoon raakte ernstig gewond en enkele buurtbewoners zijn vervoerd naar een ziekenhuis.

Diverse mensen belden de brandweer om te melden dat er brand was in een woning aan de Stille Putten. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de woning op de eerste etage. Terwijl de eerste brandweereenheid het brandende pand binnenging werd er een hoogwerker neergezet om van hoogte de brand te controleren.

De bewoner van de woning was op het moment aanwezig. Brandweermensen hebben de man daarna veilig uit de woning kunnen halen. Naast en bovengelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd. Hierbij hadden enkele mensen, waar onder ook kinderen, lichte rook geinhaleerd. Zij zijn naar een ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft direct na de eerste inzet meer personeel en materieel laten komen om een snelle uitbreiding te voorkomen. De branduitbreiding kon beperkt blijven tot de betreffende woning en heeft veel schade opgelopen.

De bewoner van de woning zal tijdelijk niet in de woning kunnen wonen. De overige bewoners kunnen nadat hun woning geventileerd is, weer terug.

> Meer foto's


Grotere kaart weergeven

> Traumaheli's mogen dag en nacht vliegen

Uit de krant